DINAMO v STEAUA: Cainii rosii au pierdut un jucator important inaintea turului din SEMIFINALELE CUPEI LIGII

SEMIFINALE CUPA LIGII. Antrenorul lui DINAMO BUCURESTI, Ioan Andone, a anuntat, miercuri, ca nu va putea conta pe atacantul Harlem Gnohere in meciul cu STEAUA BUCURESTI. Gnohere este accidentat si mai mult ca sigur Andone va miza in atac pe Adam Nemec, informeaza postul de televiziune Digi Sport.

SEMIFINALE CUPA LIGII. De asemenea, DINAMO BUCURESTI nu va putea conta in derbiul cu STEAUA BUCURESTI din SEMIFINALELE CUPEI LIGII nici pe Azer Busuladzic, suspendat. “Gnohere nu s-a antrenat de la Medias, doar sala si recuperare. Jucatorii asteapata acest meci, cred ca si in ziua de Craciun ar juca. E bine ca se joaca in conditii bune, pentru ca Arena Nationala are incalzire. Sper sa avem si suporteri, ca vor veni la stadion in numar mare. Nici Steaua nu e intr-o perioada buna, dar la derby-uri te mobilizezi. Revansa ai tot timpul cu STEAUA sau invers”, a spus Ioan Andone la Digi Sport.

SEMIFINALE CUPA LIGII. Partida dintre DINAMO si STEAUA, contand pentru prima mansa a SEMIFINALELEOR CUPEI LIGII,  va avea loc joi seara, cu incepere de la ora 20:30. Mansa retur este programata in primavara anului urmator.

Sursa foto: sport