DINAMO v STEAUA: TRADARE inainte de UNICUL DERBY! MUTU confirma negocierile cu un STELIST

Cu numai doua zile inaintea UNICULUI DERBY dintre DINAMO BUCURESTI si STEAUA BUCURESTI, formatia din Stefan cel Mare a hotarat sa oferteze un fotbalist de la marea rivala. Directorul general al “cainilor”, Adrian Mutu, a anuntat ca DINAMO il vrea pe fundasul stelist ALIN TOSCA, informeaza Fanatik.

“Este adevarat, il vrem pe ALIN TOSCA la Dinamo”, a confirmat Mutu pentru jurnalistii de la Fanatik. In schimbul lui ALIN TOSCA, Dinamo este gata sa ofere 500 de mii de euro, un adevarat record al ultimilor ani in Stefan cel Mare.

Despre subiectul unei posibil transfer al lui ALIN TOSCA la DINAMO BUCURESTI s-a discutat si in urma cu cateva lui, cand Ioan Andone spunea ca fundasul s-a autopropus in Stefan cel Mare. Recent, ALIN TOSCA a intrat intr-un conflict cu Laurentiu Reghecampf si a ramas fara banderola de vicecapitan.

Gigi Becali a anuntat ca este gata sa faca afaceri cu DINAMO BUCURESTI si nu se opune unui transfer al lui ALIN TOSCA in Stefan cel Mare. Dinamo si Steaua se vor intalni miercuri seara, cu inceperede la ora 20:30.

Sursa foto: sport