Dinu Gheorghe ia Steaua de sus: Nu imi place cum arata gazonul din Ghencea

Dinu Gheorghe a pornit razboiul declaratiilor cu principala rivala din campionat Steaua. “Vama” este surprins de calitatea slaba a gazonului din Ghencea, pe care stelistii se lauda ca il incalzesc pe timp de iarna.

“Sunt sincer si spun ca vreau sa jucam acum cu Steaua ambele partide pentru ca suntem intr-o forma buna. Nu-mi place insa cum arata gazonul din Ghencea si nu inteleg de ce, mai ales ca cei de la Steaua se lauda ca gazonul este incalzit.

Eu l-am vazut inghetat. Pai, sa vedeti cum arata gazonul nostru. Instalatia de incalzire de la Giurgiu functioneaza mereu, nu-i dam drumul doar cu o zi sau chiar in ziua partidei. Sunt costuri, adevarat, 10.000 de euro pe luna, dar asta este daca vrei sa ai conditii”, a spus presedintele Astrei Giurgiu la Digisport.

Astra si Steaua, primele doua echipe din clasamentul Ligii 1, se vor intalni de doua ori in acest sfarsit de an, pe 21 si 24 decembrie. Intalnirile s-ar putea dubla odata cu tragerea la sorti a Cupei Romaniei. Cele dopua sunt calificate in semifinalele competitiei knock-out.