Dinu Patriciu va fi expertizat psihiatric la IML

Dinu Patriciu este pus in incurcatura de sotia lui. In ziua in care se astepta pronuntarea divortului, avocatii Danei Patriciu au cerut suspendarea procesului, pana cand o alta instanta va stabili definitiv daca miliardarul are sau nu discernamant.

Ziua unirii dosarelor, dar si ziua in care se astepta pronuntarea divortului. O sentinta asteptata de Dana Patricicu, pentru ca spera ca judecatorii sa arate cu degetul spre el ca fiind singurul vinovat si sa si plateasca daune.

N-a fost asa, pentru ca avocatii Danei Patriciu au pledat in spatele usilor inchise pentru suspendarea procesului de divort si partaj, pana cand o alta instanta va stabili daca il pune sau nu sub interdictie pe miliardar, solicitare facuta de sotia lui Dinu Patriciu de cateva luni.

Procedura este in faza anchetei – procurorii trebuie sa isi spuna parerea, dar numai dupa ce Dinu Patriciu va fi expertizat psihiatric la IML.

Avocatii doamnei Patriciu insista ca Dinu Patriciu nu mai are capacitatea de a decide pentru el, nici macar in privinta divortului. O decizie in acest sens va fi luata peste cateva zile.

Foto: b365.ro
Sursa: Pro TV