DINU PATRICIU va fi inmormantat in ROMANIA, cel mai probabil la Cimitirul Bellu

DINU PATRICIU va fi inmormantat in ROMANIA, a decis familia omului de afaceri dupa ce a fost deschis testamentul acestuia.

UPDATE 12.06: DINU PATRICIU va fi inmormantat cel mai probabil la Cimitirul Bellu, potrivit unor surse apropiate familiei acestuia citate de Mediafax.

“In mod cert va fi inmormantat in Romania, probabil la Bellu, unde familia are o capela”, au spus sursele mentionate.

Conform acelorasi surse, nu a fost stabilita data la care va avea loc inmormantarea lui DINU PATRICIU, pentru ca nu se stie cand vor fi incheiate formalitatile la Londra pentru ca trupul neinsufletit al omului de afaceri sa fie adus in Romania.

Astfel, DINU PATRICIU si-a dorit sa fie inmormantat in tara.

Mama lui DINU PATRICIU anuntase ca omul de afaceri urma sa fie inmormantat la Londra. Cele doua fiice, Ana si Maria, dar si fratele omului de afaceri, Serban, au fost langa acesta pana cand si-a dat ultima suflare.

Citeste si: Ce contine TESTAMENTUL lui DINU PATRICIU. Anuntul facut de avocatii omului de afaceri

“Fetele si Serban (fratele lui Dinu Patriciu – n.r.) sunt acolo cu el.  Nu va fi adus in tara. Inmormantarea va avea loc acolo, la Londra, intr-un cerc foarte restrans”, spunea Monica Patriciu, mama afaceristului.

Citeste si: DINU PATRICIU a murit. Ce se va intampla cu acuzatiile penale aduse omului de afaceri si cu plangerile sale

DINU PATRICIU, om de afaceri, politician si unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, a murit marti dimineata, la varsta de 64 de ani. DINU PATRICIU a aflat ca este grav bolnav in urma cu doi ani si jumatate. Boala a avansat in timp, iar dupa o serie de analize facute la clinicile din strainatate, medicii l-au pus pe lista de asteptare pentru a primi un transplant de ficat.

Sursa foto: infocurteadearges.ro