Dinu Vama sare la gatul lui Marin Condescu!

Atacul virulent declansat de Dinu Vama, presedintele Astrei Giurgiu, impotriva principalului om din conducerea Pandurilor Tg Jiu este cauzat de maniera tendentioasa de arbitraj a bucuresteanului Alexandru Tudor, la meciul direct dintre cele doua echipe, din ultima etapa a Ligii I, incheiat cu scorul de 1-1.

In ultimele doua etape astralii au fost clar dezavantajati de “fluierasi”, echipa din Giurgiu ratand astfel o clasare pe pozitia secunda a clasamentului Ligii I. In meciul cu CFR, din etapa 33, a fost acordat un penalty inventat impotriva lor, la care s-a adaugat si o eliminare nejustificata, iar in etapa 34 le-a fost refuzat un unsprezece metri clar ca lumina zilei.

De aici si atacul frontal declansat de Dinu Gheorghe. Cel supranumit Vama a sarit la gatul lui Marin Condescu declarand ca: “A fost un curent care era impotriva noastra in acest sezon, iar Alexandru Tudor face parte din sistem. El nu e insa un arbitru corupt. El nu are nicio problema cu penalty-urile, are o problema cu meciul in sine. Marin Condescu miroase a carbune. Sa puna mana sa citeasca. Va avea multe probleme” a spus Dinu Gheorghe la televiziunea Sport.ro.

“Il sfatuiesc in continuare pe Ioan Niculae sa iasa din fotbal. Sper sa ia o decizie radicală domnul Niculae. Sa joace fotbal merituosii. Asta nu mai e cooperativa, e prietenie. Nimeni nu mai vorbeste, toata lumea si-a inchis telefoanele. Sa iasa Deaconu si sa spuna ca au fost niste erori impotriva Astrei, fara scuze sau alte explicatii”, a concluzionat  Dinu Vama.

Sursa foto: ofsaid.ro