Directia de IMPOZITE SI TAXE Sector 4 va avea sambata program cu publicul

Directia Generala de IMPOZITE SI TAXE Locale Sector 4 va avea sambata program de lucru cu publicul, avand in vedere ca ziua de 2 mai a fost declarata ca nelucratoare, au anuntat joi reprezentantii Primariei Sectorului 4.

Astfel, intre orele 8.30 si 14.00, vor fi deschise toate cele trei sedii ale Directiei, situate in str. Nitu Vasile nr. 50-54, Sos. Oltenitei nr. 37-39 si Calea Serban Voda nr. 43.

Citeste si: Soferii nu vor mai plati TAXA DE POD pe Autostrada Soarelui in MINIVACANTA DE 1 MAI

Pentru achitarea TAXELOR SI IMPOZITELOR catre bugetul local, bucurestenii din Sectorul 4 au la dispozitie mai multe modalitati de plata: POS, trezorerie, on-line, www.ghiseul.ro, www.dgitl4.ro, oficiile postale, prin cele trei centre ale Directiei, precum si Direct Debit, o noua metoda, pusa la dispozitia cetatenilor din Sectorul 4 in cursul lunii martie.

Citeste si: 1 MAI. Cati ROMANI sunt asteptati la mare in MINIVACANTA de 1 MAI

Optand pentru Direct Debit, comisionul este suportat integral de catre Primaria Sectorului 4, prin DGITL Sector 4, astfel incat contribuabilul nu plateste nimic in plus fata de cuantumul impozitelor si taxelor datorate, serviciul fiind gratuit.