DIRECTOARE de scoala, BATUTA de tatal unei ELEVE. Motivul este INCREDIBIL!

Siguranta in scolile din Romania nu mai reprezinta, de ceva vreme, o regula clara nici pentru elevi, nici pentru profesori. Un caz elecvent a avut loc, vineri, intr-o scoala din Ploiesti.  DIRECTOAREA respectivei institutii de invatamant din Ploiesti a fost BATUTA de tatal unei ELEVE pe care profesoara o trimisese acasa pe motiv ca fata venise la scoala cu o tinuta indecenta!

Potrivit reprezentantilor Politiei Prahova, politistii din Ploiesti au deschis dosar penal pe numele unui barbat care vineri a lovit-o pe DIRECTOAREA scolii in care invata fiica sa.

Citeste si: VIOLENTA in scoli: Un copil de 9 ani, batut si legat de un coleg

Incidentul a avut loc la Scoala “Anton Pann”, situata intr-un cartier de la periferia Ploiestiului, dupa ce directoarea unitatii de invatamant a trimis-o acasa de la orele de curs pe o eleva din clasa a VIII-a, pe motiv ca fata a venit la scoala cu o tinuta pe care directoarea a considerat-o indecenta.

La scurt timp, tatal elevei a mers la scoala, la biroul directoarei, iar intre cei doi a inceput o altercatie verbal. La final, enervate oeste masura, barbatul a palmuit-o pe directoare.

Citeste si: Doi elevi au fost prinsi cu pistoalele la scoala

Potrivit unor surse din scoala, in momentul in care a fost palmuita profesoara s-a lovit cu capul de perete. Femeia a mers la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, unde a fost supusa unui control neurologic si a facut un examen cu computer tomograf, in urma caruia s-a constatat ca nu are leziuni.

Tatal agressor este cercetat penal pentru infractiunea de loviri sau alte violente, conform Mediafax.

Sursa foto: greenlab.ro