Directoarea gradinitei particulare care a BATUT mai multi copii a fost RETINUTA

Directoarea gradinitei particulare care a batut mai multi copii a fost retinuta miercuri si urmeaza sa fie prezentata joi cu propunere de arestare preventiva magistratilor Judecatoriei Sectorului 5.

Ea a fost audiata la Sectia 17 de Politie si ulterior s-a decis retinerea sa pentru 24 de ore pentru rele tratamente aplicate minorului.

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu cu privire la posibile agresiuni exercitate asupra copiilor de la gradinita particulara Flipper din Bucuresti, potrivit unui comunicat de presa.

Sursa citata arata ca, din articolele de presa care au relatat cazul, reiese ca directoarea respectivei gradinite este acuzata ca ar fi agresat mai multi copii, agresiuni care au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Avocatul Poporului aminteste si de informatiile facute publice de catre Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, conform careia “din datele si probele administrate intr-o cauza, intemeiata pe sesizarile a doua persoane, a rezultat presupunerea rezonabila ca directorul unei institutii particulare de invatamant prescolar a exercitat acte de violenta asupra a doi minori inscrisi in programul de invatamant”.

Surs foto:evz