Directorii de la TAROM isi iau “ZBORUL” pe furis

Unul dupa altul directorii din cadrul companiei aeriene TAROM isi iau “zborul” pentru a scapa de raspundere, dar si de o demitere pe cat de dureroasa, pe atat de rusinoasa. Astfel, directorul de zbor si directorul tehnic de la TAROM sunt primii care au decis sa renunte la functii din cauza unor nereguli.

Directorul de zbor al companiei publice aeriene, ALEXANDRU VIOREL SILIVESTRU, a fost “convins” sa-si dea, marti, DEMISIA din functie. Potrivit unor surse avizate din cadrul companiei,  si directorul tehnic, ANDREI SANDU, a decis sa se retraga.

CITESTE SI: TAROM lanseaza o NOUA OFERTA, de DRAGOBETE

Surse din cadrul companiei TAROM au declarat ca, la inceputul acestui an, s-au constatat nereguli grave privind starea tehnica a unor aeronave. In loc sa ia masuri, cei doi directori au incercat sa ascunda problemele tehnice, dar Autoritatea Aeronautica Civila Romana (AACR) a sanctionat compania TAROM. Drept urmare, oficialii din Ministerul Transporturilor au cerut conducerii companiei aeriene ca directorii sa fie schimbati din functii.

CITESTE SI: PROGRAM de vara TAROM: Creste numarul curselor pentru cinci detinatii si anuleaza trei rute 

Potrivit surselor citate, tot Consiliul de administraţie al TAROM, in frunte cu presedintele GABRIEL DUMITRASCU, ar putea sa DEMISIONEZE.

“Daca membrii CA nu-si dau DEMISIA, vor fi schimbati de Adunarea Generala a Actionarilor. Anul trecut, compania TAROM nu a reusit sa reduca pierderile si sa atraga mai multi pasageri fata de anul 2013” – surse avizate din cadrul TAROM.

Consiliul de Administratie al TAROM este format din Gabriel Dumitrascu (presedinte), Dante Stein, Toma-Dorin Cimpeanu, Dan Andrei si Anisoara Cornila. Biroul de presa nu a dorit sa confirme sau sa infirme DEMITEREA celor doi DIRECTORI din cadrul companiei TAROM.

Sursa foto: realitatea.net