DIRECTORUL CNAIR, CATALIN HOMOR, a fost DEMIS de premierul GRINDEANU

Directorul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), CATALIN HOMOR, a fost revocat din functie miercuri, dupa ce premierul SORIN GRINDEANU a cerut inca de saptamana trecuta demiterea acestuia, pentru modul in care s-a facut DESZAPEZIREA in tara, informeaza televiziunile de stiri.

Ministerul Transporturilor a confimat intr-un comunicat si a anuntat ca a trimis Corpul de Control pentru a face verificari la Companie. In urma cu o saptamana, primul ministru SORIN GRINDEANU a cerut noului ministru al Transporturilor, Alexandru Cucu, sa-l demita pe CATALIN HOMOR, reprosandu-i modul in care a fost realizata deszapezirea pe drumurile nationale si autostrazi. CATALIN HOMOR a fost numit sef al CNADNR/CNAIR in decembrie 2015.

Consiliul de Administratie a revocat contractul de mandat al directorului CATALIN HOMOR. Dupa CA, Adunarea Generala a Actionarilor a aprobat decizia membrilor consiliului de administratie, potrivit Capital care citeaza surse oficiale din cadrul CNAIR.

Dupa deciziile membrilor CA si AGA, noul ministru al Transporturilor, Razvan Cuc are de semnat doar ordinul de revocare din functie a directorului general interimar, al CNAIR, CATALIN HOMOR. Dupa semnarea ordinului de revocare a directorului general al CNAIR, Catalin Homor, tot ministrul Transporturilor, Razvan Cuc este cel care decide cine preia fraiele Companiei de Drumuri, mai scrie publicatia amintita.

Sursa foto: realitatea