Directorul depozitului Antrefrig, retinut pentru sechestrare de persoane si santaj

Directorul depozitului de carne Antrefrig a fost retinuti de politisti fiind acuzat de sechestrare de persoane si santaj. Potrivit postului Realitatea Tv, directorul a apelat la o firma pentru a-i monta tamplaria unui bloc proprietate personala, afacerea transformandu-se intr-un veritabil film de groaza pentru patronul firmei de termopane.

“Mi-au dat un ultimatul de cateva zile in care sa le montez sticla aferenta proiectului, m-au amenintat ca ma vor omori, ca ma vor cauta si in gaura de sarpe, ca nu conteaza si intra peste mine in casa si peste familie”, a declarat victima.

Conform propriilor declaratii, victima ar fi fost sechestrata de catre patronul arab de la Antrefrig si de un complice si obligata sa declare ca le cedeaza masina si ca va monta gratuit tamplaria.  “M-au fortat sa scriu anumite declaratii”.

“Am incercat sa fug din acel birou al groazei. Mi-au dat de inteles ca vor veni peste mine, ca ma vor omori, spunand ca trebuie sa vin cu bani pt a-mi cumpara libertatea”.

Politistii au organizat un flagrant, iar cetateanul arab si complicele sau au fost prinsi cand primeau 2.000 de euro de la victima. Cei doi au fost retinuti si sunt acuzati de sechestrare de persoane si santaj.

Sursa foto: realitatea.net