Un APROPIAT al lui KLAUS IOHANNIS, gazit SPANZURAT

Directorul adjunct al societatii de transport local Tursib din Sibiu, Cristian-Gheorghe Pavel, a fost gasit miercuri dimineata SPANZURAT, in casa mamei sale.

UPDATE 15.31: Purtatorul de cuvant al Primariei Sibiu, Mirela Gligore, a precizat ca Pavel detinea functia de director tehnic al Tursib, societate aflata in subordinea Consiliului Local, si lucra in cadrul firmei de zece ani.

Cristian-Gheorghe Pavel este sotul consilierului local FDGR Anita Pavel, iar cei doi sunt cunoscuti ca fiind in grupul de prieteni apropiati ai presedintelui KLAUS IOHANNIS. Sotii Pavel au fost prezenti alaturi de presedinte la petrecerea de dupa castigarea alegerilor, dar si la petrecerea de Revelion.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS a petrecut REVELIONUL alaturi de sotie si de prieteni apropiati, la Cisnadioara. VIDEO

”In jurul orei 10.00 s-a primit un apel la 112, dupa ce barbatul a fost gasit in una din locuintele care au apartinut parintilor lui. Pana in momentul de fata nu avem suspiciune de omor, deci se confirma faptul ca este o sinucidere. Corpul a fost preluat de Medicina Legala, pentru autopsie”, a declarat Luciana Balteş, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu, potrivit turnulsfatului.ro. 

Citeste si: CARMEN IOHANNIS nu vrea sa renunte la cariera de profesor

Conform ultimei declaratii de avere, depusa la jumatatea anului trecut, Cristian-Gheorghe Pavel nu avea datorii. El detinea, impreuna cu sotia, o casa in Sibiu de o suta de metri patrati, un teren in intravilan de 400 mp si un autoturism Ford.

Sursa foto: turnulsfatului.ro