Directorul LOTERIEI ROMANE, ADRIAN MANOLACHE, si-a dat DEMISIA. SITUATIA companiei, ANALIZATA saptamana viitoare

Directorul general al LOTERIEI ROMANE, ADRIAN MANOLACHE, si-a dat DEMISIA joi, cererea sa fiind acceptata de ministru de Finante.

UPDATE 15.00: Situatia de la Loteria Romana va fi analizata de MInisterul Finantelor saptamana viitoare, potrivit unor surse citate de postul B1 TV.

ADRIAN MANOLACHE va pleca de la sefia institutiei pe care o conduce din primavara 2013 dupa data de 8 mai, au explicat surse apropiate situatiei, citate de Bursa. In acest moment nu se stie cla care este motivul DEMISIEI lui ADRIAN MANOLACHE.

CITESTE SI: DOSAR LOTERIA ROMANA – TOTI SEFII din perioada 2004-2015 vor fi AUDIATI 

Toti sefii LOTERIEI ROMANE din 2004-2015, angajati si fosti angajati din Ministerul Finantelor vor fi audiati in dosarul privind desfasurarea fara licenta a jocurilor de noroc de tip slot-machine, peste 6.200 de aparate fiind puse sub sechestru, intr-un depozit, potrivit unor surse judiciare.

Din documentele anchetatorilor rezulta ca derularea frauduloasa a jocurilor de tip slot-machine a fost posibila pentru ca structurile de specialitate de la nivelul LOTERIEI ROMANE si Ministerului de Finante nu au oprit fenomenul, desi existau directii de specialitate care sa verifice corecta licentiere si autorizare a activitatii jocurilor de noroc de tip slot-machine, au precizat sursele citate.

CITESTE SI: INCENDIAR LOTERIA ROMANA este anchetata pentru FRAUDA. PREJUDICIUL este URIAS 

Compania Nationala LOTERIA ROMANA este lider pe aceasta piata, cu peste 1.109 de spatii in care sunt amplasate aparate electronice slot-machine.

Sursa foto: economica.net