Directorul unui depozit de carne din Capitala, saltat de politisti

Directorul unui depozit de carne din Capitala a fost ridicat de politisti si dus la audieri, joi, dupa ce, impreuna cu un complice, l-ar fi sechestrat pe patronul unei firme de constructii, pentru a-l obliga sa lucreze gratis la un bloc pe care il ridica in Bucuresti, conform unor surse din Politie.

Politistii Serviciului Grupari Infractionale Violente din Politia Capitalei au descins, joi, la adresele a doi barbati din Bucuresti, Hassoun Ghassan si Constantin Rogoz, suspectati de lipsire de libertate si santaj.

Potrivit anchetatorilor, Hassoun Ghassan, director general al unui depozit de carne si produse din carne aflat in Capitala, ar fi angajat o firma specializata in tamplarie, termopan si PVC sa execute lucrari la un bloc pe care acesta il ridica in Bucuresti si a achitat, in avans, 30.000 de euro.

La un moment dat, sustin anchetatorii, patronul firmei de constructii l-a anunţat pe Hassoun Ghassan ca lucrarile prestate au acoperit deja suma de 30.000 de euro si este nevoie de o noua plata. Pentru că Hassoun Ghassan a refuzat, constructorul l-a anuntat ca va inceta lucrul.

In acest context, Ghassan si Rogoz l-ar fi sechestrat pe barbat intr-una dintre incaperile depozitului de carne, unde, dupa ce l-au amenintat, i-au cerut sa le cedeze autoturismul si sa semneze o declaratie in care se angaja sa termine, pe gratis, lucrarile de tamplărie, termopan si PVC la blocul cetateanului de origine araba, mai spun anchetatorii.

Cei doi au fost prinsi de politisti, cu ajutorul Departamentului de Informatii si Protectie Interna (DIPI), dupa ce victima a sunat la 112.

sursa foto: cugetliber.ro