Discovery lanseaza primul sau magazin online in Romania

Fanii Discovery Channel, TLC si Animal Planet pot achizitiona, incepand de astazi, produse originale cu brandurile lor preferate, odata cu lansarea primului magazin online Discovery din Romania.

“Lansarea magazinului online, shop.discovery.ro,  reprezinta un moment important pentru Discovery in Romania. Am creat o interfata accesibila, dincolo de ecranul televizorului, prin care telespectatorii vor fi mai aproape de tot ceea ce inseamna brandurile Discovery. Fiecare dintre cele trei canale reflecta stilul de viata al publicului caruia i se adreseaza, iar consumatorii cauta in permanenta noi ocazii sa interactioneze cu aceste branduri. De aceea, cred ca platforma shop.discovery.ro va avea succes rapid in randul fanilor din Romania,” a spus Ian Woods, Director, UK & EMEA pentru Discovery Enterprises International.

Gamele de produse sunt special create pentru a reflecta diversitatea preferintelor telespectatorilor Discovery: de la gadget-uri, echipamente pentru activitati in aer liber sau carti pana la DVD-uri, jucarii si instrumente pentru gatit, noul magazin online Discovery le ofera fanilor tot ce si-ar putea dori, prin intermediul unei platforme moderne si usor de utilizat.

Magazinul online poate fi accesat şi de pe un tab dedicat de pe pagina de Facebook Discovery Romania, www.facebook.com/discovery.romania.

Sursa foto: www.tvrage.com