Discutii in PNL despre retragerea lui MARIAN MUNTEANU din cursa pentru PRIMARIA CAPITALEI – surse

Exista tot multe informatii referitoare la o iminenta retragere a lui MARIAN UNTEANU din cursa pentru Primaria Capitalei, au declarat surse din PNL, informeaza Hotnews.

Mai multe semne au anuntat aceasta retragere, incepand cu delimitarea presedintelui KLAUS IOHANNIS si continuand cu delimitarea propriilor candidati de sector, OVIDIU RAETCHI si RAZVAN MIRONESCU.

Surse din PNL au declarat  ca o serie de actiuni electorale programate pentru sfarsitul saptamanii in tara, si la care ar fi urmat sa participe copresedintii ALINA GORGHIU  si VASILE BLAGA, au fost anulate.

CITESTE SI: Directorul SRI, EDUARD HELLVIG, se DELIMITEAZA de MARIAN MUNTEANU

EDUARD HELLVIG, directorul SRI, a declarat intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei ca nu il cunoaste pe MARIAN MUNTEANU si ca nu a avut nici o legatura cu candidatura acestuia din partea PNL la Primaria Bucuresti.

Intrebat “deci nu aveti nicio legatura cu candidatura lui Marian Munteanu?”, Hellvig a spus: “Nu, categoric, nici macar nu il cunosc”.

In jurul orei 19:50, MARIAN MUNTEANU a fost vazut plecand intr-o masina din sediul din Modrogan 1.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS SE DEZICE DE MARIAN MUNTEANU: DECIZIA APARTINE STRICT PNL

Conducerea PNL Bucuresti s-a reunit in sedinta, marti seara, pentru a discuta situatia candidaturilor din Bucuresti, iar candidatii la primariile de sectoare au fost de asemenea convocati, urmand ca intalnirea sa aiba loc in jurul ore 20:00, dupa incheierea sedintei PNL Bucuresti, potrivit Mediafax.

Sursa foto: agerpres