Discutii intre GEORGE BECALI si reprezentantii MApN despre marca si stadionul Ghencea

Ministerul Apararii Nationale a anuntat, miercuri, prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial, ca a avut loc o intalnire intre reprezentantii Ministerului Apararii Nationale si cei ai SC FCSB SA, in care s-au discutat problemele legate de marca si stadionul Ghencea.

Patronul Stelei, George Becali si reprezentantii MApN Otilia Sava si Codrin Munteanu, s-au intalnit pentru a discuta si a realiza un prim pas spre intrarea in normalitate, lucrul cerut si de suporterii Stelei de la Peluza Nord. Temele de discutie au fost evaluarea brandului “Steaua Bucuresti” si depunerea documentatiei pentru procesul de reabilitare si modernizare a Complexului Sportiv din Ghencea.

Reprezentantii MApN au prezentat criteriile dupa care s-a facut evaluarea marcii “Steaua”, precum si stadiul procesului de stabilire a taxei de licenta pentru aceasta. La randul sau, George Becali a declarat ca FCSB va analiza oportunitatea de a participa la licitatia pentru utilizarea marcii.

In ceea ce priveste stadionul, Ministerul Apararii Nationale a comunicat faptul ca documentatia necesara procesului de reabilitare urmeaza a fi depusa la Compania Nationala pentru Investitii in cel mai scurt timp.

Sursa foto: gandul