DISTINCTIE internationala pentru SPIRU HARET, acordata post-mortem

Fostul ministru al invatamantului si marele om de carte SPIRU HARET a primit DISTINCTIA International Adult and Continuing Education Hall of Fame, care i-a fost acordata post-mortem de prof. dr. James Pappas, vicepresedinte al Oklahoma University din SUA, a anuntat Ministerul Educatiei Nationale (MEN).

DISTINCTIA, care a fost decernata pentru spiritul inovator dovedit de SPIRU HARET in domeniul educatiei, a fost inmanata, marti, ministrului Educatiei Nationale, Remus Pricopie, si urmeaza sa fie depusa la sediul MEN. Ceremonia a fost gazduita de Primaria Iasi, sub egida celei de-a patra Conferinte Internationale pe tema educatiei adultilor, Adult Education in Universities. Local and Regional Perspectives, care se desfasoara in localitate, in perioada 27-30 aprilie.

Citeste si: PERFORMANTA EXCEPTIONALA a studentilor Universitatii din Bucuresti la cel mai mare concurs de drept privat din lume

Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, a multumit in numele MEN pentru acest gest onorant si a vorbit despre importantele realizari si contributiile esentiale pe care SPIRU HARET le-a avut nu doar in dezvoltarea invatamantului romanesc, ci si in procesul de deschidere a publicului larg catre educatie.

Citeste si: Cristian Mungiu a primit premiul pentru diversitate culturala pe 2013

Adult Education in Universities. Local and Regional Perspectives este o manifestare stiintifica de anvergura internationala, organizata de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, Universitatea din Bucuresti, Universitatea „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, Universitatea de Vest din Timisoara si International Adult and Continuing Education Hall of Fame/Oklahoma University. Conferinta beneficiaza de prezenta specialistilor in educatie continua si a rectorilor universitatilor din Romania si din strainatate.

Sursa foto: adevarul.es