Distracție de miliardari! Cum face bășcălie Elon Musk de Jeff Bezos

Elon Musk l-a depășit pe Jeff Bezos și a devenit cel mai bogat om din lume, iar afaceristul sud-african a spus că îi va trimite acestuia o medalie de argint și o statuie gigantică a cifrei 2.

Pentru a marca momentul în care averea sa a ajuns la 200 de miliarde de dolari, Elon Musk a spus că îi va trimite lui Bezos, pe care l-a detronat din nou din poziția de cel mai bogat om din lume, două suveniruri care să îi amintească unde se află cei doi în clasamentul miliardarilor. „Îi trimit lui Jeffrey B. o statuie gigantică a cifrei „2”, împreună cu o medalie de argint”, a scris directorul executiv al Tesla, într-un e-mail pentru Forbes (foto interior).

Averea lui Elon Musk era de 24,6 miliarde de dolari în martie 2020, cu aproape 90 de miliarde de dolari mai puțin decât avea Bezos la acea vreme. În august 2020, Jeff Bezos a devenit prima persoană cu peste 200 de miliarde de dolari, dar o creştere impresionantă a acțiunilor companiei Tesla – în creștere cu 720% în 2020 – l-au ajutat pe Musk să-l ajungă din urmă pe Bezos și să devină pentru scurt timp cea mai bogată persoană din lume, în ianuarie 2021.

Sursa foto: BBC