Distracție în weekend cu toată familia

Deja putem spune că suntem liberi să ieșim în natură fără mari restricții. Cei mici abia așteaptă să se poată juca în voie, iar ce mari să poată socializa ca și odinioară.

Odată cu vremea bună, weekendurile devin scurte vacanțe în care se profită la maxim de timpul liber. De dimineața până seara în parc unde cei mici se dau cu bicicleta, role copii, skateboarduri sau se joacă cu mingea. Pe când mamele citesc o carte sau pur și simplu se bucură de vremea frumoasă într-o rochie sport comodă.

Îmbinatul activităilor plăcute pentru copii cu cele pentru adulți poate suna foarte complicat, insă nu este așa neapărat.  Dacă copiii sunt ceva mai mari, se poat juca frumos împreună în timp ce părinții stau la o terasă relaxandu-se la o cafea. Ținuța nu trebuie să fie foarte sport. Doamnele pot opta pentru rochii vaporoase cu imprimeu floral, sau de ce nu, fuste de blugi dacă preferă hainele mai rebele. Domnii pot merge într-u ținută office cu pantaloni chino și o cămașă poate mai casual sau chiar într-un trening mai deosebit.

Weekendurile prelungite la munte sau la mare

Weekendurile prelungite în care  vinerea sau lunea este liber devin prilejii bune de fugit la munte sau la mare dacă este destul de aproape. Astfel o drumeție poate reîncărca bateriile pentru toată săptămâna fără mari probleme. Dacă vremea este favorabilă, cei mici ar adora o limbare pe lac cu barca chiar dacă probabil la vâslit va participa doar tatăl.

Chiar și 3 zile la mare prinde bine tuturor. Apa sărată, nisipul fin îmbie la distracție și relaxare deoportivă.Totuși protecția solară și îmbrăcămintea potrivită nu trebuiesc uitate.  Deasemenea nu este indicată expunerea la soare în mjlocul zilei. Poate o plimbare la umbră sau un somn de după masă prinde mai bine. Altfel un weekend de relaxare se poate termina urât pentru toată lumea.

Un maraton de filme

Chiar dacă avem mai multă libertate, și vremea este bună, nu înseamnă că nu putem sta în casă la un maraton de filme sau animații. Mâncare bună gătită sau comandată, popcorn, un ceai cald sau ciocolată caldă și toată ziua în pijamale. Se poate și mai bine de atât? Da. Cele mai bune filme la distanța unui click, și până la urmă de ce nu ați putea revedea filmele preferate? Nu există nicio regulă. Importantă este relaxarea și detașarea de toate probleme cotidene.