DISTRIBUIREA pachetelor cu AJUTOARE ALIMENTARE de la UE continua in Sectorul 6

Distribuirea AJUTOARELOR ALIMENTARE catre persoanele care beneficiaza de Programul Operational Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD) 2014 este in curs de derulare, se arata intr-un comunicat remis luni presei de reprezentantii Primariei Sectorului 6.

Potrivit sursei citate, pana la data de 4 martie, cand se incheie programul, sunt asteptate sa-si ridice alimentele atat persoanele care beneficiaza de cupon individual, primit prin posta, cat si cele inscrise pe lista suplimentara.

Punctele de distribuire de unde pot fi ridicate alimentele sunt situate in patru locuri, in functie de litera cu care incepe numele de familie al beneficiarilor, dupa cum urmeaza: punctul de lucru din bd. Iuliu Maniu nr. 101, pentru beneficiarii din grupul tinta ale caror nume de familie incep cu literele A, B, C, punctul de lucru str. Bascov nr. 14-18, in cadrul Complexului de Servicii de Recuperare, pentru beneficiarii din grupul tinta ale caror nume de familie incep cu literele D, E, F, G, H, I, J, K, L, punctul de lucru din Drumul Sarii nr. 2, pentru beneficiarii din grupul tinta ale caror nume de familie incep cu literele M, N, O, P, Q, si punct de lucru din str. Murguta nr. 2, pentru beneficiarii din grupul tinta ale caror nume de familie incep cu literele R, S, S,T, T, U, V,X, Y, Z.

Citeste si: Guvernul a decis ce se intampla cu AJUTOARELE ALIMENTARE de la UE ramase pe STOC

DISTRIBUIREA se face pe baza cuponului primit prin posta si al actului de identitate in original. Programul de lucru este de luni pana vineri, in intervalul orar 8.00-16.30.

Livrarea AJUTOARELOR ALIMENTARE se face in doua cutii de carton, cu continut identic, fiecare persoana primind doua cutii sigilate. O cutie cuprinde jumatate din cantitatea alocata pentru o persoana. Fiecare beneficiar are dreptul la urmatoarele cantitati de alimente: faina alba de grau – sase kilograme, malai – sase kilograme, paste fainoase – doua pungi de 400 grame, ulei patru litri, zahar patru kilograme, conserva din carne de porc – opt cutii metalice de 300 grame, conserva din carne de vita in suc propriu – sase cutii metalice de 300 grame si conserva din pate de ficat zece cutii metalice de 200 grame.

Citeste si: Peste 14.000 de PACHETE CU ALIMENTE de la UE au ajuns la persoanele defavorizate din Sectorul 6

De la inceputul lunii ianuarie, cand a inceput distribuirea ajutoarelor alimentare in Sectorul 6, un numar de 20.476 de cutii cu alimente au fost acordate celor 10.238 de cetateni care beneficiaza de POAD 2014. Un numar de 7.739 cutii, inca ramase in stoc, isi asteapta beneficiarii.

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 a pus la dispozitia cetatenilor numerele de telefon 0720.48.16.09 si 0721.77.29.66, unde cei interesati pot suna in continuare pentru a primi asistenta referitoare la Programul Operational Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2014.

Sursa foto: tribuna.ro