Divorț Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf. Condițiile despărțirii

Divorțul anului din peisajul autohton a intrat în linie dreaptă. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se vor despărți în curând și avocații celor doi au început să lucreze la condițiile în care se va produce desfacerea mariajului dintre cei doi după 13 ani de căsnicie.

Jurnaliștii de la Playsport.ro au aflat de la surse apropiate cuplului Prodan-Reghecampf că iminentul divorț va fi făcut în anumite condiții. ”Deși Anamaria continuă să spună că nu este vorba despre niciun divorț, ei deja au vorbit despre cum vor proceda cu banii și proprietățiile lor comune. Lucrurile sunt stabilite până la cele mai mici detalii. Să nu vă așteptați ca Laur și Ana să se certe, să se bălăcărească pe avere. O să fie mai simplu decât credeți. Dacă pot să mă exprim așa, copiii vor fi principalii beneficiari ai acestei separări. Evident, e o afirmație forțată pentru că, cel mai probabil, ei sunt cei mai afectați. În astfel de situații, copiii au cel mai mult de suferit”, a dezvăluit pentru playsport.ro o persoană din anturajul celor doi.

”Nu va exista partaj. A fost dorința lui Laurențiu. Toate casele pe care le au, vreo 25 la număr, rămân pe numele lor în continuare. În cazul în care vreunul dintre ei vrea să vândă vreo proprietate, are nevoie de acordul celuilalt. Au decis asta pentru că bunurile să nu se împartă și apoi să fie înstrăinate în loc să rămână ale copiilor”, a mai declarat persoana apropiată cuplului Laurențiu Reghecampf – Anamaria Prodan.

”În afara conturilor bancare personale, Ana și Laur mai au un cont comun. De aici fiecare poate scoate bani la nevoie. Dacă suma depășește 20.000 de euro, e nevoie de apropbare. Dacă suma nu este mai mare, nu e nevoie de niciun consimțământ. Evident, ambii vor putea vedea ce sume se retrag de acolo, de fiecare dată”, a mai spus sursa PlaySport.ro.

Sursa foto: playtech.ro