DIVORT BRANGELINA. MOTIVUL SEPARARII dintre ANGELINA JOLIE si BRAD PITT nu este INFIDELITATEA

DIVORT BRANGELINA. MOTIVUL divortului cuplului BRANGELINA nu este INFIDELITATEA, potrivit jurnalistilor revistei americane People. Conform acestora, BRAD PITT ar fi anchetat pentru abuz impotriva unuia dintre copiii sai, dupa ce ar fi tipat si chiar lovit pe unul dintre cei sase pe care ii are cu sotia sa, ANGELINA JOLIE.

DIVORT BRANGELINA. Incidentul a avut loc in avionul privat al familiei, fiind de fata atat ANGELINA JOLIE, cat si toti copiii cuplului, arata People. BRAD PITT ar fi fost sub influenta bauturilor alcoolice, mai sustine publicatia. Autoritatile care il ancheteaza pe BRAD PITT sunt Politia din Los Angeles si Serviciul de protectie a minorilor din acelasi oras, sustine sursa citata. Anchetele au pornit in paralel in urma unui apel anonim.

CITESTE SI: BRANGELINA ESTE ISTORIE! ANGELINA JOLIE DIVORTEAZA DE BRAD PITT! MOTIVELE SUNT GRAVE

DIVORT BRANGELINA. O sursa a declarat pentru People ca, in urma incidentului, BRAD PITT nu s-a intors cu familia sa in casa din Los Angeles, dar ca o astfel de situatie nu era rara, la fel procedand de fiecare data cand se certa cu ANGELINA JOLIE. In ziua incidentului, mai spune sursa, actorul ar fi ramas peste noapte la hotel. Presa tabloida a scris, miercuri, ca motivul divortului cuplului BRANGELINA ar fi fost o presupusa aventura a lui BRAD PITT cu actrita franceza Marion Cotillard, fapt negat de cea din urma. Aceasta, care este casatorita cu Guillaume Canet, a si anuntat cu aceasta ocazie ca e insarcinata.

DIVORT BRANGELINA. ANGELINA JOLIE, in varsta de 41 de ani, a depus, luni, actele pentru divort si a cerut custodia celor sase copii ai cuplului. ANGELINA JOLIE si BRAD PITT sunt separati din 15 septembrie. ANGELINA JOLIE si BRAD PITT sunt casatoriti de doi ani, dar relatia lor a inceput in 2004, pe platoul de filmare, cand actorul era casatorit cu Jennifer Aniston.

Sursa foto: the independent