CHRISTIAN SABBAGH, prezentatorul stirilor Kanal D, divorteaza de Louise

CHRISTIAN SABBAGH, prezentatorul stirilor Kanal D, a decis sa divorteze de sotia sa, Louise, dupa zece ani de casatorie. Christian si Luoise au impreuna un copil in varsta de cinci ani.

CHRISTIAN SABBAGH a declarat ca cea mai mare dorinta a sa este de a o proteja pe fetita sa Yasmine, in varsta de 5 ani. Intr-o declaratie de presa, prezentatorul de la Kanal D a facut public divortul si a explicat ca decizia de a divorta a fost luata de comun acord cu sotia sa.

CHRISTIAN SABBAGH: “Prin dificultatile vietii de cuplu, prin care trec eu și sotia mea in acest moment, nu doresc nimanui sa treaca. De comun acord, am hotarat, ca dupa 10 ani de casnicie sa mergem pe drumuri separate, cu dorinta insa de a pastra o relatie de prietenie.

Avand in vedere ca fructul iubirii noastre este reprezentat de micuta Yasmine in varsta de numai 5 ani, scopul meu este acela de a o proteja pe cat se poate de mult de aceasta schimbare care s-a produs in viata noastra. In aceasta clipa nu-mi doresc nimic altceva decat sa-mi canalizez toata energia, forta si credinta in Dumnezeu pentru a-mi ajuta copilul sa depaseasca aceste momente de rascruce cat mai bine cu putinta”, a declarat prezentatorul stirilor Kanal D.

CHRISTIAN SABBAGH si-a cunoscut sotia intr-o conferinta de presa la Politia Capitalei, pe cand el era jurnalist, iar Louise era purtatorul de cuvant al institutiei. Cei doi au avut o casatorie de zece ani.

Foto: Libertatea