Divort Ilie Nastase. Fostul tenismen o ameninta pe Ioana

Ilie Nastase divorteaza de Ioana dupa un mariaj scurt plin de evenimente tumultoase. Sotia fostului tenismen a depus actele de divort la Judecatoria din orasul Harsova, acolo unde cei doi s-au cununat nu cu mult timp in urma.

Ilie Nastase se afla la al cincilea divort din viata sa, in timp ce bruneta va bifa al doilea mariaj esuat. “Da, am depus cererea de divorț. Eu am decis asta, pentru că este cea mai buna soluție. În această perioadă, Ilie nu a încercat să se împace cu mine sau să facă vreun pas în ceea ce privește acest lucru. Consider că am dat suficient timp pentru un semn de împăcare de la el și nu s-a schimbat absolut nimic”, a declarat Ioana Nastase, în exclusivitate pentru jurnalistii de la Playtech.

Conform acesteia, Ilie Nastase a amenintat-o deja, spunandu-i ca ii va lua toate bunurile. “Ultimele sale cuvinte pentru mine au fost acelea că o să îmi ia totul, la divorț. Probabil vrea să îmi ia și ce am dobândit cu fostul meu soț. Eu nu sunt genul să tolerez. Mie nu are cum să îmi ia totul. Există o lege ce ține cu dreptatea. Eu am muncit o viață pentru ce am acum, deci nu are cum să îmi ia Ilie mie lucrurile și munca mea”, a mai declarat Ioana Nastase, pentru sursa citata.

Sursa foto: click