Divort intre Alex Velea si Ana, in mare secret. Antonia poate dormi linistita!

divort-alex-velea

Alex Velea a a divortat in mare secret de sotia lui, Ana, totul desfasurandu-se discret, la notar, spun apropiatii artistului, citati de ziarul Ring. Antonia este femeia care i-a furat inima cantaretului, astfel ca zvonurile potrivit carora Alex isi inseala nevasta nu mai stau in picioare. 

Desi se stia ca Alex si sotia lui nu mai sunt un cuplu fericit, totusi vestea divortului a venit cam repede pentru fani. Se pare ca cei doi au mers deja la notar, unde s-au separat si in acte in mare secret, departe de ochii presei.

“Alex Velea si Ana au divortat deja, dar au decis sa tina totul deocamdata secret”, a declarat un apropiat al lui Alex Velea, pentru Ring. 

Zvonul despartirii dintre cei doi era tot mai vehiculat in ultima vreme, dupa ce presa de scandal a observat ca Alex Velea nu mai poarta verigheta. Alex Velea si Ana s-au casatorit in 2010, nasi de cununie fiindu-le Andreea Banica si Lucian Mitrea.

Averea celor doi se imparte cat se poate de simplu: Ana ramane cu apartamentul din Vitan si masina, fara sa mai aibe pretentia la alte sume de bani.

Foto: Wowbiz