DIVORT LA HOLLYWOOD: Un cuplu celebru se desparte dupa 10 ani de casatorie

Actorii americani BEN AFFLECK si JENNIFER GARNER, care formeaza unul dintre cele mai proeminente cupluri de la Hollywood, au anuntat, marti, ca divorteaza dupa zece ani de casatorie, confirmand astfel zvonurile care circula de luni de zile, informeaza AFP.

“Dupa o analiza atenta, am luat decizia dificila de a divorta”, precizeaza un comunicat al cuplului care are trei copii: Violet, 9 ani, Serafina, 6 ani si Samuel, 3 ani.

“Mergem inainte cu dragoste si prietenie unul pentru altul si cu un angajament de a fi amandoi parinti ai copiilor nostri, rugandu-va sa respectati intimitatea pentru viata privata in aceasta perioada dificila”, a adaugat cuplul.

“Acesta va fi singurul nostru comentariu cu privire la problema de ordin privat si familial. Va multumim pentru intelegere”, se spune in finalul comunicatului.

Ben Affleck, in varsta de 42 de ani si Jennifer Garner, 43 de ani s-au intalnit in anul 2003 pe platourile de filmare pentru productia “Daredevil”. Ei s-au casatorit doi ani mai tarziu.

Anuntul separarii lor a venit la o zi dupa a zecea aniversare a casatoriei lor care a avut loc luni, mentioneaza revista People.

*sursa foto: realitatea.net

CITESTE SI: Un CELEBRU ACTOR PARASIT de SOTIE din cauza JOCURILOR de NOROC