Divorţ Prodan – Reghecampf. Primele decizii ale instanței. Ce pensie alimentară trebuie să plătească Reghe şi cum va fi împărţită custodia lui Bebeto

Judecătorii din procesul de divorţ dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan au anunțat primele decizii oficiale în urma unei cereri de ordonanţă preşedinţială depusă de antrenor.

Magistrații au anunţat deja care va fi cuantumul pensiei alimentare pe care Laurențiu Reghecampf va trebui să o plătească Anamariei Prodan, dar şi cum va fi împărţită custodia fiului celor doi, „Bebeto”.

Astfel, Laurențiu Reghecampf are dreptul de a-l vedea pe fiul său, Bebeto, în două weekend-uri din lună, al doilea și al patrulea, iar o lună pe an, luna iulie, va sta numai la el, scrie Digisport.ro.

Totodată, Reghe este obligat să-i achite Anamariei Prodan o treime din veniturile sale lunare ca pensie alimentară. Această sumă se va aplica retroactiv, de la data la care a fost făcută cererea de ordonanţă preşedinţială, adică din februarie 2022.

Pe perioada cât este liber de contract, conform legii, Laurenţiu Reghecampf va trebui să achite o sumă de aproximativ 500 de lei lunar, raportată la salariul minim pe economie.

Sursa foto: Instagram