Divorț Simona Halep. Toni Iuruc a confirmat despărțirea

Care ar fi motivul despărțirii

Simona Halep divorțează de Toni Iuruc. La aproximativ un an de la cununia civilă de la Mamaia, omul de afaceri  a anunțat că cei doi au hotărât să divorțeze. Decizia vine cu două luni înainte de momentul în care cei doi ar fi trebuit să facă nunta.

Divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc va avea loc la notar, pentru că cei doi nu au în plan să împartă nimic, așa cum au căzut de acord încă dinainte de a se căsători. ”Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică. De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință”, a declarat Toni Iuruc, citat de Fanatik.

Se pare că motivul rupturii dintre cei doi ar fi de fapt, un bărbat. Relația celor doi a început să se degradeze din primăvara acestui an, la scurt timp după ce sportiva a început colaborarea cu antrenorul Patrick Mouratoglou, susțin unele surse apropiate cuplului, potrivit Radio Impuls, scrie Impact.ro. Simona Halep s-ar fi apropiat prea mult de noul său antrenor, existând suspiciuni că relația lor nu ar fi una strict profesională.

Nu ar fi prima oară când Mouratoglou ar avea o idilă cu o sportivă pe care o pregătește. Timp de un deceniu, el a lucrat cu Serena Williams. Aceștia ar fi format un cuplu o perioadă. De fapt, Mouratoglou era pregătit să se retragă în momentul în care Serena a anunțat că ia o pauză de la tenis. Cea care a reușit să îl facă să se răzgândească fiind chiar Simona Halep.

Sursa foto: sport.ro