DIVORT SOC in SHOWBIZ-ul romanesc

O noua despartire s-a produs in showbiz-ul romanesc! Anul 2014 a adus divorturi pe banda rulanta in randul vedetelor autohtone, iar trendul pare sa fie mentinut si in sezonul estival. 

Sorana de la Asia a decis sa ingroase randurile celebritatilor care se despart de parteneri. Fosta componenta a trupei Asia, a decis sa se desparta de sotul ei, dupa aproape doi ani de casnicie. Infidelitatea lui Paul, sotul ei, este motivul rupturii.

Sorana a dezvaluit, la Kanal D, ca despartirea a fost dureroasa, insa vede si jumatatea plina a paharului, aceea ca nu au impreuna un copil.

Citeste si: Antonio Banderas divorteaza

“M-a inselat. Despartirea a fost dureroasa si nu a durat mult. Ne-am imbratisat scurt cand a plecat. Rasuflu usurata ca nu am avut un copil”, a dezvlauit Sorana la o emisiune de la Kanal D.

Sorana l-a cunoscut pe Paul inca copilarie, insa, desi erau buni prieteni, nu l-a placut deloc. Peste ani, cand s-au reintilnit, lucrurile s-au schimbat, iar destinul a facut sa-si dea seama ca se iubesc, fiindca atunci cand a fost ceruta in casatorie, Sorana a acceptat pe loc. Ea si Paul s-au casatorit in 2012, exact in ziua in care au implinit trei ani de relatie.

Citeste si: Valentina Pelinel, prima declaratie dupa anuntul divortului de Cristian Boureanu

Foto: Libertatea