Divortul dintre Elena Udrea si Dorin Cocos, subiectul zilei in satul in care a copilarit sexy-politiciana

ELENA UDREA, DOSAR MICROSOFT, DORIN COCOS, PDL, CAMPANIE ELECTORALA

Divortul dintre Elena Udrea si Dorin Cocos face valuri nu doar in presa, ci si in localitatea Spataru, din judetul Buzau, acolo unde blonda a copilarit pana la 5 ani. Tot satul vorbeste despre divortul dintre Nuti si barbatul alaturi de care a stat vreme de 10 ani, oamenii cautand sa lamureasca motivul care a dus la aceasta despartire.

Dincolo de barfe si zvonuri la coltul ulitei, localnicii din Spataru au gasit o explicatie la divortul dintre Elena Udrea si Dorin Cocos. Potrivit Libertatea, de luni seara, de cand sexy-politiciana a anuntat ca pune capat unei casnicii de 10 ani, oamenii din sat cred la unison ca daca “gaina batrana face ciorba buna”, proverbul nu se aplica si pentru cocos.

Satenii sunt convinsi ca Dorin Cocos nu se mai… ridica la pretentiile nevestei: “Cand ai 60 de ani, ce poti sa mai faci ca barbat?”, vorbesc oamenii.

“De la varsta s-a tras totul, nu de la bani”, isi da cu parerea Gheorghe Tudorache, fost vecin cu bunicii Elenei Udrea. “Stiti cum este… Daca diferenta asta intre cupluri depaseste 7-8 ani, ajung sa iasa scantei. Ce mai, cand ai aproape 60 de ani, ce poti sa mai faci ca barbat? Asa-i cand dai morcovul tanar pe un cocos batran. L-a lasat pentru ca era si in varsta, si urat”, spune nea Tudorache, pentru reporterul de la Libertatea.

Rudele Elenei Udrea au aflat de divort de la televizor. Singurele rude pe care Elena Udrea le mai are in satul buzoian sunt un unchi si o matusa din partea tatalui, dupa ce, in urma cu doi ani, bunicii fostului ministru au murit. Aurica Ilie, matusa politicienei, a aflat si ea, ca si restul romanilor, de celebrul divort de la televizor.

“Nu ne-a anuntat, pentru ca noi vorbim foarte rar cu ea. Este problema lor, n-am de unde sa stiu ce s-a intamplat”, povesteste rezervata femeia.

Unchiul Vasile Ilie e mai indraznet in afirmatii. “Unul are peste 50 de ani, altul 39… Nu prea merge! Apoi, unul era cu politica, altul cu afacerile“, sustine barbatul. Satenii spera acum ca pedelistei sa ii mearga bine mai departe in viata si in politica si sa ajunga sa o vada si ei mai des. Ultima data cand Elena Udrea a ajuns in satul Spataru a fost in decembrie anul trecut, cu ocazia unui parastas al bunicilor.

Cei de la Libertatea mai scriu ca averea sotilor Udrea-Cocos se ridica la cateva milioane de lei investiti in terenuri, cladiri, afaceri si masini si la alte cateva sute de mii de euro in conturi.

Foto: Libertatea