Divortul lui Dinu Patriciu, mutat la Buftea

Procesul de divort dintre omul de afaceri Dinu Patriciu si sotia sa, Dana, a fost mutat, vineri de la Judecatoria Sector 1 la Judecatoria Buftea, dupa ce prima instanta a admis exceptia necompetentei teritoriale.

“Admite exceptia necompetentei teritoriale a Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti invocata din oficiu. Declina competenta de solutionare a cauzei in favoarea Judecatoriei Buftea, jud. Ilfov. Irevocabila”, se precizeaza in decizia instantei.

La termenul de vineri de la Judecatoria Sectorului 1 au fost prezenti ambii soti Patriciu. Niciunul dintre ei nu a dorit sa faca vreo declaratie.

Procesul de divort a fost inregistrat la Judecatoria Sectorului 1 in 14 februarie 2013. in total, la aceasta instanta au avut loc nu mai putin de 14 termene de judecata.

Sotii Dana si Dinu Patriciu mai au pe rolul Judecatoriei Sectorului 1 un alt proces, ce are drept obiect partajarea bunurilor pe care cei doi le detin. in acest sens, sotia omului de afaceri a cerut jumatate de avere, iar urmatorul termen a fost fixat de instanta in 22 ianuarie.