Divorțul secret care zguduie showbizul autohton! S-au despărțit după 17 ani de căsnicie

Divorțul secret care zguduie showbizul autohton. Julia Chelaru și Bogdan Jianu erau căsătoriți de 17 ani, dar au divorțat, surprinzător, de curând. Mai mult, femeia a cunoscut un alt bărbat și se află în vacanță cu el. Cei doi au și recunoscut despărțirea.

Cei doi au divorțat în mare secret, departe de ochii curioși ai presei. Au fost iubiți, apoi șase ani mai târziu, în timpul unei vacanțe în Italia, bărbatul a cerut-o de soție. Artista a acceptat pe loc și, după câteva luni de logodnă, s-au căsătorit, la Primăria Sectorului 4 din Capitală, scrie wowbiz.ro.

Mass media de profil a tot speculat în ultima vreme că cei doi nu ar mai fi împreună, până de curând când dovada absolută a venit. Julia și-a postat pe adresa ei de socializare două imagini cu un alt bărbat.

Bogdan Jianu nu a negat despărțirea. “Este adevărat! Ne-am despărțit oficial de mai multă vreme, dar nu am vrut să ne punem pe tapet viața personală, întotdeauna, am fost discreți în această privință! Acum, fiecare merge pe drumul lui! Era inevitabil să nu se afle! Totuși, vă spun sincer, ne-am separat pe cale amiabilă și suntem în continuare ăn relații bune”, a spus el.

Sursa declarații: wowbiz.ro