DJ MANZOTTI de la formatia DJ PROJECT, sub CONTROL JUDICIAR, intr-un dosar de PROXENETISM

Procurorii DIICOT din Timisoara au retinut, joi seara, cinci persoane, intre care un politist, in dosarul de trafic de persoane in care au fost identificate peste 25 de victime minore, in timp ce alti sapte suspecti au fost pusi sub control judiciar, printre acestia fiind DJ. Gino Manzotti de la formatia DJ Project.

Printre persoanele retinute se numara liderul gruparii, Paul Manzu, precum si Ovidiu Torj, fostul sot al lui Brigitte Nastase, actuala sotie a lui Ilie Nastase, dar si politistul Ovidiu Gatan, de la Sectia 1 Timisoara.

Printre cele sapte persoane cercetate sub control judiciar se afla judecatorul Nicolae Aurel Tomus, de la Judecatoria Timisoara, si DJ Gino Manzotti de la DJ Project.

Procurorii DIICOT din Timisoara si Arad au efectuat joi perchezitii acasa la DJ. Gino Manzotti de la formatia DJ Project, care era suspectat ca ar fi apelat la serviciile unei ample retele de prostitutie care exploata minore.

Intreaga afacere era condusa de un interlop iar printre cei care apelau la serviciile fetelor se numarau oameni de afaceri din zona.

Si mai interesant este ca la audieri au fost chemati pentru explicatii un politist, un judecator si un avocat.

Gino Manzotti este unul dintre fondatorii cunoscutei trupe DJ Project. Doar ca de aceasta data, in loc de fanii care-l asalteaza pentru autografe, artistul s-a trezit cu mascatii la usa.

Potrivit anchetatorilor, reteaua era formata din mai multi indivizi ce plasau tinere clientilor dornici de partide de amor pe bani.

Printre prostituate se aflau si minore, unele dintre acestea eleve de liceu. Reteaua era condusa de Paul Vasile Manzu, un cunoscut interlop din Timisoara, iar printre membrii retelei s-ar afla si Ovidiu Torj, fostul sot al lui Brigitte Sfat, actuala nevasta a tenismenului Ilie Nastase.

Sursa foto www.bestmusic.ro