DMITRI ROGOZIN: Provocarea Chisinaului va avea consecinte grave

DMITRI ROGOZIN, vicepremierul Federatiei Ruse, nu are de gand sa se opreasca din veritabilul razboi, la nivel declarativ, pe care l-a starnit incepand de sambata, atunci cand a facut o serie de declaratii AMENINTATOARE si DEFAIMATOARE  la adresa Romaniei si Republicii Moldova.

ROGOZIN  a revenit cu un nou MESAJ pe retelele de socializare, de aceasta data anuntand ca a dus Moscova PETITII prin care RUSIEI i se cere sa recunoasca regiunea separatista prorusa Transnistria.

Citeste si: TRAIAN BASESCU: Trebuie sa aflam cata VODKA a baut ROGOZIN inainte sa faca acele declaratii

PETITIILE au ajuns in Rusia in ciuda incercarii autoritatilor de la Chisinau de a confisca listele, care au primit “doar o mica parte din marfa”, noteaza DMITRI ROGOZIN pe contul sau de Facebook.

“Semnaturile transnistrenilor in favoarea recunoasterii republicii lor se afla deja la Moscova. Serviciile speciale moldovenesti, care au perchezitionat avionul nostru, au confiscat doar o mica parte din marfa”, scrie trimisul special al lui Putin in Transnistria. In continuare, oficialul rus ameninta Republica Moldova, precizand ca “provocarea Chisinaului va avea consecinte grave pentru relatiile noastre bilaterale”.

Citeste si: DMITRI ROGOZIN, noi atacuri la adresa Romaniei si Republicii Moldova 

Delegatia vicepremierului rus a incercat sa scoata din Republica Moldova, sambata, liste cu semnaturi pentru independenta republicii separatiste Transnistria, insa moldovenii au anuntat ca le-au confiscat, asa ca rusii au plecat cu mana goala la Moscova.

Sursa foto: bbc.co.uk