DMITRI ROGOZIN: REZULTATELE ALEGERILOR din Republica Moldova NU REFLECTA ceea ce isi doresc cetatenii moldoveni

REZULTATELE preliminare ale ALEGERILOR parlamentare din Republica Moldova NU REFLECTA in totalitate ceea ce isi doresc cetatenii moldoveni, este de parere vicepremierul rus, DMITRI ROGOZIN.

Vicepremierul rus a tramsmis, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ca, daca autoritatile moldovene ar fi creat conditiile necesare pentru ca imigrantii moldoveni care lucreaza in Rusia sa voteze si nu l-ar fi scos din cursa electorala pe Usatai, partidele de stanga ar fi castigat alegerile.

Citeste si: FOTO REZULTATE ALEGERI MOLDOVA: CINCI PARTIDE au intrat in PARLAMENT. UPDATE

“Adaugati la aceste date voturile sustinatorilor partidului Patria, retras din cursa electorala in preajma alegerilor parlamentare, plus 700.000 de voturi ale imigrantilor moldoveni aflati la munca in Federatia Rusa, carora autoritatile de la Chisinau nu le-a oferit posibilitatea sa voteze, si veti vedea adevarata pondere a eurointegratorilor din aceasta tara. Chisinaul ar trebui sa se gandeasca: mergem pe drumul corect tovarasi? Nu mai vorbesc pentru cine ar fi votat cei 500.000 de mii de transnistreni, daca acestia ar fi considerat aceste alegeri a lor”, este mesajul transmis de Rogozin pe reteaua de socializare.

Citeste si: REZULTATE ALEGERI MOLDOVA: Prezenta la urne a fost de 55,86%

Potrivit datelor furnizate de autoritatile electorale de la Chisinau dupa numararea a 90 la suta din voturi, Partidul Socialistilor (PSRM) a castigat alegerile cu 21.38 la suta din voturi, fiind urmat de PLDM (19.45 la suta), PCRM (17.94 la suta), PDM (15.76 la suta), PL (9.38 la suta), acestea fiind singurele formatiuni care au acces in Parlament.

Sursa foto: caleaeuropeana.ro