DMX a suferit un infarct! Celebrul rapper este internat în spital în stare gravă

DMX a suferit, vineri dimineață, un atac de cord și a fost internat în stare gravă într-un spital din New York, a anunțat avocatul acestuia, citat de BBC. Rapperul american în vârstă de 50 de ani este conectat la aparate și are o activitate cerebrală minimă.

Avocatul artistului, Murray Richman, a dezvăluit presei de peste ocean că nu știe dacă infarctul suferit de DMX a venit în urma unei supradoze de droguri. „Este conectat la aparate, respiră singur, dar activitatea cerebrală este extrem de mică”, a mai spus avocatul lui DMX.

DMX, pe numele său real Earl Simmons, a avut multe probleme cu drogurile și a fost internat de câteva ori în clinici de reabilitare. În 2016, el a mai trecut printr-un eveniment similar, când a încetat să mai respire și a fost resuscitat într-o parcare.

DMX a colaborat în decursul anilor cu Jay-Z, Ja Rule, Eve și LL Cool J. Rapper-ul a fost condamnat în repetate rânduri pentru fapte precum posesie de droguri și de arme, cruzime împotriva animalelor, conducere periculoasă a unui vehicul.

Sursa foto: BBC