DN10 Buzau-Brasov a fost INCHIS din cauza alunecarilor de teren

DN 10 Buzau-Brasov a fost INCHIS circulatiei luni dimineata, in zona barajului Siriu, pentru toate tipurile de vehicule din cauza DEVERSARII de bolovani si aluviuni intre kilometrii 80+900 si 81+150.

Soseaua a fost BLOCATA inca de duminica seara, iar drumarii au actionat pe tot parcursul zilei pentru indepartarea aluviunilor.

Citeste si: ATENTIE, SOFERI! TRAFIC CU PROBLEME PE AUTOSTRADA SOARELUI SI PE VALEA PRAHOVEI

“In punctul Poeni a fost instituit un punct de informare, circulatia a fost DEVIATA pe DJ 102 B, prin Cislau-Valenii de Munte-Cheia-Brasov”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Buzau, comisarul sef Florina Crucianu, citat de Agerpres.

La randul sau, Elena Moroianu, dispecer de serviciu la Sectia Buzau a Companiei de Autostrazi si Drumuri Nationale a declarat ca “la Siriu au CAZUT pe carosabil cantitati foarte mari de aluviuni si bolovani, de aceasta data circulatia a fost INCHISA pe o perioada nedeterminata pana la degajarea in totalitate a carosabilului”.

Citeste si: CEL PUTIN 18 PERSOANE AU MURIT IN HIROSHIMA, IN URMA UNEI ALUNECARI DE TEREN. UPDATE

Circulatia in zona mai fusese OPRITA temporar duminica seara, de la orele 20.00 si pana luni dimineata, la ora 7.00, dar ploile din ultima perioada au reactivat ALUNECARILE de teren din zona.

Sursa foto: index-stiri.ro