DN7, blocat de un accident la iesirea din localitatea Barzava catre Deva

accident-tir-deva-arad

Un grav accident rutier s-a produs, marti dupa-amiaza, la iesirea din localitatea aradeana Barzava catre Deva. Traficul rutier pe DN7 este oprit, dupa ce un TIR care venea de la Deva s-a ciocnit cu un alt TIR, dupa ce a derapat din cauza carosabilului umed. 

Potrivit politistilor, un TIR care venea de la Deva, s-a dezechilibrat pe fondul carosabilului umed, semiremorca a intrat in balans si a intrat in cabina unui TIR care circula regulamentar. Soferul tirului care circula regulamentar a murit. De 2 ore drumul este blocat, iar coloana de masini a depasit 5 km.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, din cauza unui accident in care au fost implicate doua autotrenuri, circulatia rutiera pe DN7 este oprita pe ambele sensuri la iesirea din localitatea aradeana Barzava catre Deva.

Potrivit primelor date obtinute de la dispeceratul Inspectoratului de Politie Judetean Arad, conducatorul unuia dintre tiruri a decedat. Traficul este deviat pe DJ682 Lipova – Savarsin.

Foto: lugojonline.ro