O PREZENTATOARE DE LA ANTENA 3, VIZITATA DE PROCURORII DNA

Procurorii DNA au facut pechezitii luni la locuinta lui Stefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltarii si sotul Ancai Lungu, o cunoscuta prezentatoare a postului Antena 3, scrie cancan.ro.

Stefan Lungu a fost in 2005, prezentator al emisiunii “Tonomatul DP2”. Sotul Ancai Lungu este fostul consilier de imagine al Elenei Udrea. Cei doi s-au casatorit in 2013, in Grecia. Ceremonia religioasa a avut loc intr-o biserica din Lekada, iar petrecerea pe malul marii, in compania rudelor si a prietenilor apropiati. Evenimentul a fost cu totul special, diferit de nuntile clasice organizate in Romania la restaurant sau in cort, scrie cancan.ro.

Stefan Lungu ar fi primit spaga de 700.000 de lei in afacerea Galei Bute.

CITESTE SI: ANUNT SOC. CINE a TURNAT-O pe ELENA UDREA in DOSARUL GALA BUTE 

Tribunalul Bucuresti a ramas sa judece, marti noapte, propunerile procurorilor de arestare si arest la domiciliu pentru Rudel Obreja si ceilalti inculpati din dosarul “Gala Bute”, dupa ce cauza i-a fost declinata de inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ). Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a decis ca nu este competenta sa judece propunerile de arestare preventiva si arest la domiciliu in cazul lui Rudel Obreja si a celorlalti inculpati din dosarul “Gala Bute”, intrucat in cauza nu sunt urmariti penal actuali sau fosti ministri. Obreja a declarat, la iesirea din arest, ca toate sagetile sunt indreptate spre Elena Udrea, restul celor cercetati fiind “mici portelanuri intre picioarele elefantilor”. 

CITESTE SI: DOSAR GALA BUTE. STEFAN LUNGU, fostul consilier al ELENEI UDREA, a fost RETINUT