DNA a pus SECHESTRU pe averea primarului buzoian CONSTANTIN BOSCODEALA

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au dispus luni seara punerea sub SECHESTRU a AVERII primarului PSD de la Buzau, CONSTANTIN BOSCODEALA, informeaza postul B1 Tv.

Primarul orasului Buzau, CONSTANTIN BOSCODEALA, are AVEREA pusa sub SECHESTRU de DNA, care l-a trimis in judecata pe edil pentru RETROCEDAREA ILEGALA a unui teren de 33 de hectare.

A fost pus SECHESTRU pe o vila, doua apartamente in Buzau, o casa de vacanta in Navodari, 19 hectare de teren arabil, paduri si pasuni in judet si o masina de lux, noteaza sursa citata. 

Citeste si: Primarul de Buzau, Constantin Boscodeala, trimis in judecata pentru abuz in serviciu 

Primarul se face vinovat, potrivit procurorilor, de abuz in serviciu in RETROCEDAREA ILEGALA a unui teren din patrimoniul Statiunii de Cercetare in Legumicultura din Buzau, a carui valoare adaugata prejudiciului rezultat din neexploatarea lui agricola se ridica la aproape 3 milioane de euro.

Citeste si: Deputatul Adrian Merka, TRIMIS IN JUDECATA pentru conflict de interese

Potrivit DNA, legea nu permitea ca acel teren sa fie RETROCEDAT, insa fosta conducere a Statiunii de Cercetare si-a dat acceptul. Ca urmare, si fostul manager este acuzat de complicitate. 

Sursa foto: opiniadebuzau.ro