DNA: Adriean Videanu, Radu Berceanu si Roberta Anastase nu au nicio calitate procesuala in Dosarul Microsoft

Florin Sinescu, prefect de Suceava, este urmarit penal pentru abuz in serviciu

DNA precizeaza, intr-un comunicat transmis presei, ca democrat-liberalii Adriean Videanu, Radu Berceanu si Roberta Anastase nu au nicio calitate procesuala in Dosarul Microsoft.

Precizarile oferite de DNA vin in urma acuzatiilor lansate de Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicatiilor, privind implicarea fostilor ministri Adriean Videanu si Radu Berceanu, precum si a fostei presedinte a Camerei Deputatilor, Roberta Anastase in dosarul Microsoft.

Fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, arestat in dosarul Microsoft, a declarat in fata procurorilor ca o parte din mita vehiculata in dosarul Microsoft a ajuns la fosti ministri PDL.

Citeste si: Marturie INCENDIARA in DOSARUL MICROSOFT: GABRIEL SANDU a turnat toata conducerea PDL

Mai mult, Sandu le-a spus procurorilor ca liderii PDL au facut presiuni asupra lui, pentru a numi pe cine trebuie in anumite functii, dar si pentur a contribui cu milioane de euro la campania pentru alegerile prezidentiale din 2009. Sandu a vorbit de nume grele din partid, precum Emil Boc, Vasile Blaga, Radu Berceanu, Adriean Videanu si Elena Udrea.

Gabriel Sandu este acuzat de luare de mita in forma continuata si spalare de bani, el fiind arestat preventiv pe 25 octombrie, alaturi de oamenii de afaceri Nicolae Dumitru, Dorin Cocos si primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.

Citeste si: PONTA: VOI FACE TOTUL SA NU SE INTOARCA LA GUVERNARE CEI CARE LUAU SPAGI DE LA MICROSOFT