DNA atrage ATENTIA ca NU ARE pagina de Facebook, dupa ce a semnalat un cont fals

felix tataru, audieri noi, dosar gala bute, stefan lungu, sediul dna, procurori anticoruptie

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) atrage atentia ca nu are niciun fel pagina sau cont de utilizator pe Facebook, reprezentantii institutiei sesizandu-se dupa ce au gasit un cont fals, care foloseste insemnele si denumirea DNA.

Oficiali din DNA au precizat, pentru Mediafax, ca pana in acest moment nu au incercat sa identifice persoana care a inregistrat acest cont fals, intrucat informatiile prezentate pe asa-zisa pagina de Facebook a Directiei Nationale Anticoruptie nu sunt denigratoare. De altfel, spun sursele citate, pe acest cont apar comunicatele parchetului, insa problema principala este aceea ca unele persoane ar putea trimite sesizari pe aceasta pagina de socializare si ar putea sa se planga de faptul ca ele nu sunt luate in seama.

“Directia Nationala Anticoruptie a fost instiintata asupra existentei, in reteaua de socializare Facebook, a unei pagini care contine elemente vizuale de identificare ce reproduc pagina web a institutiei. Utilizatorilor retelei de socializare Facebook le atragem atentia ca Directia Nationala Anticoruptie nu detine nici un fel pagina sau cont de utilizator pe Facebook”, spun reprezentantii institutiei.

Citeste si: FACEBOOK a preluat, oficial, WHATSAPP, pentru aproape 22 de miliarde de dolari

Mai mult, spun sursele citate, existenta unei pagini cu insemnele si denumirea institutiei reprezinta un fals, fiind un demers de natura frauduloasa care poate sa induca in eroare opinia publica.

“Precizam ca DNA, in calitate de detinator al marcii inregistrate la OSIM, are drept exclusiv de utilizare a insemnelor susceptibile de reprezentare grafica din continutul marcii. DNA anunta ca singura locatie a institutiei existenta in spatiul virtual este pagina de internet www.pna.ro”, se mai spune in comunicatul de presa.