DNA cere ARESTAREA procuroarei Angela Nicolae, acuzata in dosarul “MAFIA CARNII”

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a cerut, joi dimineata, ARESTAREA procuroarei ANGELA NICOLAE, care a fost arestata preventiv in dosarul “Mafia carnii” si acum este cercetata sub CONTROL JUDICIAR.

ANGELA EUGENIA NICOLAE se afla sub CONTROL JUDICIAR, ea fiind acuzata de luare de mita de la mai muti oameni de afaceri, informeaza B1 TV. Procuroarea ar fi promis ca poate interveni pe langa judecatori ai CEDO si alte instante pentru ca oamenii sa primeasca sentinte favorabile.

Citeste si: PROCURORUL ANGELA NICOLAE, IN AREST PREVENTIV PENTRU TRAFIC DE INFLUENTA

Potrivit procurorilor DNA, in perioada in care a fost pusa in libertate, judecatoarea nu a respectat masurile impuse de instanta. Pe surse, se vehiculeaza ca unul dintre motive pentru care se cere ARESTAREA este legate de faptul ca ANGELA NICOLAE ar fi atacat public anchetatorii DNA, inclusiv pe seful acestei institutii, prin scrisori publicate de mai multe site-uri de presa.

ANGELA NICOLAE a fost arestata preventiv in dosarul “Mafia Carnii”, alaturi de fiul ei, avocat, deoarece a oferit protectie in dosare penale contra cost. Decizia arestarii a fost mentinuta si de instanta de control a Inaltei Curti.

Citeste si: ANGELA NICOLAE: TOTUL ESTE O RAZBUNARE DIN PARTEA UNEI PRIETENE A FIULUI MEU

In  dosarul “Mafia Carnii” sunt implicate peste 100 de firme, acuzate de evaziune fiscala de peste 70 de milioane de euro.

Sursa foto: evz.ro