DNA cere aviz pentru ARESTAREA lui TONI GREBLA

Procurorii DNA au solicitat aviz pentru ARESTAREA preventiva a judecatorului TONI GREBLA de la Curtea Constitutionala a Romaniei, care este urmarit penal pentru mai multe fapte.

Solicitatrea DNA a ajuns la procurorul general Tiberiu Nita, care va sesiza Biroul Permanent al Senatului.

“Am sa vad mai intai dosarul cauzei, pentru ca pana acum nu am putut sa il vad. Chiar astazi avocatul meu a fost la DNA si a solicitat sa vada dosarul si a zis ca in cursul saptamanii viitoare poate sa il vada. In functie de aceasta, voi decide in consecinta. Dar eu consider in continuare ca ceea ce mi se imputa a fost in parte demontat pentru ca au fost audiati numai o parte din martori. Vom vedea in continuare, daca e o ancheta pe rol, ea trebuie sa continue, nu imi dau seama daca era nevoie de solicitarea arestarii pentru asemenea invinuiri. Ma voi prezenta la Senat si voi proceda in consecinta”, a declarat TONI GREBLA, marti, la postul B1 TV.

Citeste si: SCAPA CINE POATE VIOREL HREBENCIUC i-a dat in gat la DNA pe TONI GREBLA si FLORIN IORDACHE

Intrebat daca ia in calcul o demisie din Curtea Constitutionala (CCR), Grebla a raspuns: “Dupa ce voi vedea dosarul, probabil voi evita sa imi pun fostii colegi de la Biroul permanent intr-o situatie delicata, mai ales ca este si o decizie politica acolo, nu mai conteaza ce scrie in dosar, important e sa fie dat un aviz. Voi medita asupra acestui lucru si voi lua o decizie la momentul oportun”.

Citeste si: Deputatul LUCIAN SOVA a fost audiat la DNA in dosarul lui TONI GREBLA

”Stirea am aflat-o de la dumneavoastra. Ma voi prezenta la Senat si voi actiona in consecinta”, a mai spus TONI GREBLA.