DNA cere prelungirea ARESTULUI PREVENTIV pentru ELENA UDREA in dosarul “Gala Bute”. CAND se judeca cererea

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) cer prelungirea ARESTULUI PREVENTIV pentru ELENA UDREA, in dosarul “Gala Bute”.

UPDATE 15.41: Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit pentru luni, 23 martie, data cand va judeca cererea DNA de prelungire cu 30 de zile a masurii arestarii preventive pentru ELENA UDREA in dosarul “Gala Bute”.

In acelasi dosar, DNA solicita prelungirea masurilor preventive si in cazul altor inculpati. Este vorba despre RUDEL OBREJA si TUDOR BREAZU (arest preventiv), STEFAN LUNGU si GHEORGHE NASTASIA (arest la domiciliu).

Masura ARESTULUI PREVENTIV in dosarul “Gala Bute” va expira pe 26 martie. Decizia finala va fi luata de judecatorii de la instanta suprema, care ar putea sa nu admita aceasta prelungire sau sa schimbe masura ARESTULUI PREVENTIV in arest la domiciliu.

Citeste si: ELENA UDREA a scapat de masurile preventive in DOSARUL MICROSOFT

DNA a renuntat in schimb la masura arestului la domiciliu luata in dosarul Microsoft.  Astfel, procurorii DNA au decis sa nu mai ceara prelungirea arestarii ELENEI UDREA in dosarul Microsoft in care aceasta este acuzata de luare de mita, spalare de bani dar si de trafic de influenta.

Citeste si: ELENA UDREA a terminat CONFRUNTARILE cu DENUNTATORII. UPDATE