DNA: GHEORGHE NICHITA isi SPIONA AMANTA si cu ajutorul CLANULUI CORDUNENILOR. UPDATE

Primarul Iasiului, GHEORGHE NICHITA, l-a pus pe seful unui serviciu din Politia Locala, Stefan Avirvarei, sa cumpere o APLICATIE de tip “SPY” care a fost instalata pe TELEFONUL MOBIL care a fost facut cadou unei persoane pe care edilul voia sa o urmareasca, arata procurorii DNA in referatul cu propunerea de arestare.

UPDATE 16.32: Primarul din Iasi isi spiona AMANTA cu sprijinul poltiei locale, dar si cu ajutorul CLANULUI CORDUNENILOR si al unei firme de detective, potrivit postului B1 TV. El a urmarit-o pas cu pas pe femeia cu care traia o poveste de dragoste.

GHEORGHE NICHITA era interesat ceas de ceas sa stie unde merge femeia, dar mai ales cu cine se intalneste.

Pe masina femeii era montat un GPS, fiind monitorizata fiecare deplasare a acesteia, iar prin intermediul unui telefon mobil facut cadou ii erau verificate convorbirile si toate datele stocate in telefonul respectiv.

Filajul amoros, care a avut loc la Cluj si Iasi, dar si la Suceava, a fost suportat din banii primariei. Potrivit stenogramelor, politistii ii raportau primarului faptul ca femeia s-a intalnit cu un barbat la o terasa.

UPDATE 16.09: Primarul din Iasi, GHEORGHE NICHITA, a fost vizitat vineri in arestul central al Politiei Capitalei de avocatul sau, Marius Striblea, care a precizat ca intreaga poveste legata de AMANTA clientului sau are menirea de a-i stirbi reputatia edilului.

”Aici cred ca este o exagerare cand se spune ca au fost folositi politisti locali. Au fost folositi detectivi. Sunt mai multe elemente de cancan decat juridice”, a spus avocatul.

Intrebat de jurnalisti de ce edilul Iasiului isi fila AMANTA, Marius Striblea a precizat ca ar trebui intrebata chiar aceasta.

”Trebuie intrebata doamna Samson. Consider ca nu avem de-a face cu un dosar de coruptie. Asta e o chestiune care o sa iasa din dosar. Din punctul meu de vedere, e o relatie intre doua persoane mai apropiate”, a mai declarat avocatul.

”Intr-un proces trebuie sa existe mai multe elemente juridice si mai putine de cancan. Evident ca acest dosar are menirea de a-i stirbi imaginea”, a mai spus MARIUS STRIBLEA.

UPDATE 15.15: Conform presei iesene, cea care l-ar fi dat in vileag pe GHEORGHE NICHITA ar fi amanta sa, ADINA SAMSON, sefa Serviciului Managementul Calitatii din Primarie, care s-a plans procurorilor ca este supravegheata.

ADINA SAMSON a fost adusa pentru audieri, in calitate de martor, la DNA Bucuresti, alaturi de alti doi functionari din primarie, Dmitru Tomorug si Eugen Chisca.

“Gheorghe Nichita avea suspiciuni cu privire la faptul ca amanta lui ar mai flirta si cu alti barbati. De la simple suspiciuni si discutii contradictorii, primarul ar fi facut o obsesie pentru Adina Samson. Aceasta din urma este sefa Serviciului Managementului Calitatii din cadrul Primariei Iasi. Pentru aceasta tanara, primarul a divortat de sotia lui. Dupa divort, a devenit foarte posesiv si pentru a scapa de orice nelamuriri pe care le avea cu privire la conduita iubitei sale mult mai tinere i-a pus pe agentii de la Politia Locala sa o urmareasca. Tanara a fost urmarita pas cu pas de subalternii lui Nichita”, potrivit ziarulevenimentul.ro.

In cursul lunii aprilie 2015, pentru a avea un control permanent asupra activitatilor zilnice ale persoanei supravegheate, inculpatul Avirvarei Stefan, determinat de inculpatul Nichita Gheorghe, a achizitionat un program informatic conceput in scopul de a asigura accesul fara drept la un sistem informatic si a detinut aceasta aplicatie pe care a pus-o ulterior la dispozitia acestuia din urma, in acelasi scop. Aceasta aplicatie de tip «spy», a fost instalata din dispozitia inculpatului Nichita Gheorghe pe un telefon mobil ce a fost facut cadou ulterior persoanei supravegheate”, se arata in document.

Citeste si: Primarul din Iasi, GHEORGHE NICHITA, a fost RETINUT pentru ABUZ in SERVICIU

“In cursul aceleiasi luni, primarul municipiului Iasi, Nichita Gheorghe, l-a determinat pe inculpatul Avirvarei Stefan sa acceseze fara drept sistemul informatic apartinand persoanei supravegheate, in scopul de a obtine date informatice referitoare la locatia GPS, fotografii, videoclipuri, e-mail-uri, mesaje tip SMS, transmisii de date realizate prin aplicatii Skype, WhatsApp”, mai arata procurorii DNA.

Citeste si: SEFUL POLITIEI LOCALE IASI si ADJUNCTUL sau, RETINUTI de DNA in dosarul lui primarului NICHITA. UPDATE

Primarul Iasiului, GHEORGHE NICHITA, a fost retinut, joi noapte, de DNA, fiind acuzat de mai multe infractiuni. GHEORGHE NICHITA, HLIBOCEANU LIVIU MIHAI si Avirvarei Stefan vor fi prezentati vineri  Tribunalului Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Sursa foto: gandul.info