DNA il acuza pe Radu Mazare de presiuni asupra justitiei. Vezi declaratiile lui Mazare facute la Congresul PSD. VIDEO

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) il acuza pe primarul de Constanta, Radu Mazare, de presiuni asupra justitiei. Decizia vine dupa un denunt facut de procurorii DNA in urma unor declaratii publice la adresa procurorilor Directiei Anticoruptie facute de edilul de la malul marii in data de 12 septembrie, la Congresul PSD. Sesizarea a fost facuta la Parchetul General. 

Amintim ca liderul PSD Constanta, Radu Mazare, a declarat la reuniunea PSD de saptamana trecuta ca nimeni nu stie daca va fi liber maine sau poimaine si ca orice persoana publica poate fi ridicata cu mascatii in orice clipa.

Citeste si: CSM solicita politicienilor sa nu atace justitia in campania electorala

“Poate sa te ia cu mascatii de la masa, cum m-a luat pe mine acum cinci luni de zile pe motiv de urgenta si timp de cinci luni de zile in dosarul meu sa nu faca niciun act procurorii”, a afirmat Mazare.

El a continuat cu o injuratura dura, dupa care a reluat: “Cand m-ai luat cu mascati si ai zis ca e urgenta, ca de-aia m-ai adus la DNA, ca era stare de urgenta, dupa aia trec cinci luni de zile fara ca tu sa faci o hartie. De asta trebuie sa-l votam pe Ponta, ca sa traim intr-o tara normala”, a afirmat Mazare. 

Citeste si: RADU MAZARE: Cazinoul din Constanta ar putea fi REABILITAT cu bani guvernamentali