DNA: MIHAI PRADATU nu a avut NICIO CALITATE PROCESUALA in DOSARELE ELENEI UDREA

MIHAI PRADATU, arhitectul partiei de schi de la Obarsia Lotrului – Transalpina Ski Resort, care s-a sinucis la sfarsitul lunii iulie, nu a avut NICIO CALITATE PROCESUARA in DOSARELE ELENEI UDREA de la DNA, relateaza Agerpres.

“Numitul Pradatu Mihai nu are/nu a avut calitate procesuala in nicio cauza legata de Udrea Elena Gabriela aflata pe rolul DNA, prin urmare nici in dosarul mediatizat sub numele de GALA BUTE”, a transmis DNA, in urma unei solicitari adresate de Agerpres.

Surse judiciare au declarat ca Mihai Pradatu nici nu a fost audiat la DNA in dosarul “Gala Bute”.

CITESTE SI: ELENA UDREA a ajuns la capatul puterilor: MA SIMT VANATA! 

Presa a relatat ca Mihai Pradatu era “MARTORUL-CHEIE” in dosarele Elenei Udrea, insa el s-a sinucis la putin timp dupa ce a fost audiat la DNA. De asemenea, conform jurnalistilor, Mihai Pradatu ar fi fost vizat de o ancheta a procurorilor DNA, dupa ce acesta a cumparat un teren de la controversatul om de afaceri GHEORGHE DEACONEASA, acesta din urma fiind condamnat in doua dosare pentru RETROCEDARI ILEGALE DE TERENURI.

Mihai Pradatu a fost gasit spanzurat, la sfarsitul lunii iulie, in apartamentul sau din Ramnicu Valcea.

Domeniul schiabil Transalpina Ski Resort a fost inaugurat in anul 2012 pe malul Lacului Vidra, in zona statiunii Obarsia Lotrului, dupa o investitie de 35 de milioane de euro. Partia a fost proiectata de Mihai Pradatu si este prevazuta cu telegondole, teleschiuri, telescaune si tunuri de zapada.

Sursa foto: adevarul